Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού τάφρων & εργασιών πρασίνου στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Εύβοιας

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΑΦΡΩΝ & ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ Στοιχεία επικοινωνίας: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ-Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Λ.ΧΑΪΝΑ 93. ΧΑΛΚΙΔΑ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Read More »

Διακήρυξη Ν.1 Συνοπτικού Διαγωνισμού για την σύναψη σύμβασης για την: «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου σχετικά με την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»

Συνοπτικού Διαγωνισμού για την σύναψη σύμβασης για την:«Παροχή υπηρεσιών συμβούλου σχετικά με την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» Στοιχεία επικοινωνίας:

Read More »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Προμήθεια λαμών εκχιονισμού για τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Φθιώτιδα¨, προϋπολογισμού 10.000,00€ με ΦΠΑ., με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Προμήθεια λαμών εκχιονισμού για τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Φθιώτιδα¨, προϋπολογισμού 10.000,00€ με ΦΠΑ., με την διαδικασία

Read More »